Chorus – en idé som fungerar

Vi på Chorus trivs bäst när vi får arbeta inom områden där IT-stödet verkligen betyder något. Det är då vi kan bryta ny mark och visa lösningar som ingen sett eller tänkt på tidigare.

Vår bakgrund och historia

Vi är idag ett drygt 20-tal medarbetare i Stockholm, Göteborg och Lund som arbetar med de senaste teknikerna inom webb- och mobilutveckling. Kunderna återfinns såväl inom landsting runt om i landet som bland privata vårdgivare och forskningsenheter.
Vi har nu funnits i drygt 10 år – men känner ändå att vi är precis i början av vår utvecklingsresa.
Det finns så många fler spännande problem att lösa!

Hur vi arbetar

Våra projekt är nästan alltid innovationsprojekt

Det innebär att krav och slutleverans inte är helt fastställda vid projektstart, utan formuleras istället under arbetets gång i nära samarbete med kunden. På så sätt riskerar vi inte att fastna i en föråldrad kravspecifikation, utan kan modifiera lösningen i takt med att krav och prioriteringar ändras under utvecklingsarbetets gång.

Hos oss arbetar projektledare, utvecklare, UX- och testexperter. Med den breda kompetensen kan vi ta hand om alla delar av utvecklingsarbetet. 2017 fyllde Chorus 10 år och vi har sen starten arbetat i över 500 projekt – såväl stora som små – vilket har givit oss en otrolig samlad kunskapsbank av erfarenheter.

Arbeta med oss