Vill du göra något viktigt?

Brinner du för att skapa spännande vårdlösningar som ger bättre vård för patienter och som för Sverige framåt som e-hälsonation? I så fall har du kommit rätt!

Skicka ett kort introduktionsmail, så ordnar vi ett möte där vi får bekanta oss med varandra. Vi ser fram emot att träffa dig!

Vi söker nu:

Javautvecklare

Oavsett om du redan har några års erfarenhet eller är nyligen klar med dina studier – vi söker dig som gillar att arbeta i komplexa miljöer med spännande integrationsprojekt. Hos oss använder vi de allra senaste utvecklingsverktygen och vi gillar att hålla oss à jour med vad som händer på tekniksidan.

Mobilutvecklare (IOS, Android & React Native)

Inom vården får mobila lösningar allt större betydelse. De lösningar vi tar fram fungerar sällan som fristående appar utan som en integrerad del i samspelet mellan journalsystem, kvalitetsregister och andra vårdsystem. Om du drivs av nya utmaningar och av att utveckla lösningar som verkligen gör skillnad, så kan vi presentera ett verkligt spännande utvecklingsområde för dig!

 

“Det är väldigt givande att vara på en plats där man uppmuntras att lära sig nya saker och där man inspireras varje dag av sina kollegor.”

Gustav

UI/UX-Utvecklare

 

“På Chorus får jag möjlighet att leda spännande projekt i ett Vård-Sverige där det händer saker hela tiden! Detta tillsammans med roliga kollegor som verkligen kan eHälsa.”

Madeleine

Projektledare

 

“Jag får vara med och skapa något som hjälper människor i deras vardag, lära mig ny teknik och utvecklas tillsammans i en kreativ miljö.”

Niklas

Tech Lead