Vill du göra något viktigt?

Brinner du för att skapa spännande vårdlösningar som ger bättre vård för patienter och som för Sverige framåt som e-hälsonation? I så fall har du kommit rätt!

Skicka ett kort introduktionsmail, så ordnar vi ett möte där vi får bekanta oss med varandra. Vi ser fram emot att träffa dig!

Vi söker nu:

Javautvecklare

Oavsett om du redan har några års erfarenhet eller är nyligen klar med dina studier – vi söker dig som gillar att arbeta i komplexa miljöer med spännande integrationsprojekt. Hos oss använder vi de allra senaste utvecklingsverktygen och vi gillar att hålla oss à jour med vad som händer på tekniksidan.

Mobilutvecklare (IOS & Android)

Inom vården får mobila lösningar allt större betydelse. De lösningar vi tar fram fungerar sällan som fristående appar utan som en integrerad del i samspelet mellan journalsystem, kvalitetsregister och andra vårdsystem. Om du drivs av nya utmaningar och av att utveckla lösningar som verkligen gör skillnad, så kan vi presentera ett verkligt spännande utvecklingsområde för dig!

Projektledare

Hos oss har du som projektledare ansvar för att projektet levererar på tid och budget. Men det är bara en del av jobbet! Du har också ansvar för att sammanställa kundens krav och önskemål samt föra en tät dialog med såväl beställare som ditt utvecklingsteam.

En omöjlig uppgift? Inte alls! Men väldigt spännande och inspirerande för dig som vill göra verklig skillnad i ditt jobb. Vi arbetar med egenutvecklade metoder och moderna verktyg för projektledning och du kommer att bli en viktig kugge i arbetet att föra våra arbetssätt och processer framåt!

“Det är så grymt roligt att jobba på ett ställe där innovation står i fokus och att få utveckla tjänster som faktiskt hjälper andra människor på riktigt.”

Kristian Lindin

Utvecklare

“Working with new technologies are fun but when the results of these fun works can contribute back to the society then it is amazing!.”

Shan Jiang

Developer

“Jag får vara med och skapa något som hjälper människor i deras vardag, lära mig ny teknik och utvecklas tillsammans i en kreativ miljö.”

Niklas Nordmark

Utvecklare