Nyheter

Dan Lind ny VD på Chorus

Vi är väldigt glada att hälsa Dan Lind välkommen som VD här på Chorus!
Danne har varit här sen årskiftet 2016/2017 i rollen som COO, men då verksamheten växer snabbt har vi nu kommit överens om att växla över honom som VD med övergripande operativt ansvar för hela den dagliga verksamheten.

Förändringen gör att Casper Winsnes nu helt kan koncentrera på sin roll som Chief Innovation Officer, vilket är avgörande för att vi ska kunna växa och utveckla Chorus. Casper kommer att ansvara för utveckling av nya koncept inom Chorus och dessutom har han en viktig roll på Frisq AB som konceptutvecklare av Frisq Care,

Danne uttrycker det så här:

”–Vi växer verkligen just nu, och det är naturligtvis både spännande och roligt att få vara med där det verkligen händer. Det är självklart en fantastisk utmaning att vara VD i en så driven och kunnig organisation som Chorus. Den uppdelning av roller som jag och Casper gör nu känns naturlig eftersom vi kan komplettera varandra, samtidigt som vi organiserar arbetet oss emellan effektivare.”

Vi passar därför på att hälsa Danne varmt välkommen i sin nya roll och vi ser fram emot många spännande utmaningar tillsammans!